Veelgestelde vragen

– Bij bestellingen tot €50,00 bedragen de kosten €4,95.

Nee, wanneer je je bestelling afhaalt in Zutphen (Foto PIeter Keuzekamp) worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Selecteer “Ophalen in Zutphen” tijdens het bestelproces.

Bestelling gedaan op:

Maandag t/m zaterdag voor 16:00? Zelfde dag verzonden

Zondag: Volgende dag verzonden

Wij verzenden onze pakketten via DHL of PostNL. U ontvangt een Track&Trace code per E-mail, waarmee u in de loop van de avond de zending kunt volgen.

Betalen kan online via Ideal, VISA, Maestro, Mastercard of Belfius.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen.
Onze gegevens:

Foto Pieter Keuzekamp
Korte Beukerstraat 19
7201 KP Zutphen
0575 511 962
info@stedenpuzzels.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 2 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Als u hiervan gebruik maakt, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Foto Pieter Keuzekamp, Korte Beukerstraat 19, 7201 KP Zutphen geretourneerd worden.

We stellen het op prijs als u voor het retour sturen contact met ons opneemt via info@fotokeuzekamp.nl of telefonisch 0575 511 962.

Wij vergoeden het gehele factuurbedrag (inclusief verzendkosten) als de volledige bestelling wordt geretourneerd. Verzendkosten worden niet vergoed in het geval slechts een deel van de bestelling wordt geretourneerd. De verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed.

Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u gebruikt heeft, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u en doen we binnen 5 dagen na ontvangst van de retourzending.

Uw vraag niet beantwoord?

Neem contact op!