Relatie geschenk Zwolle

Bent u op zoek naar relatiegeschenken in de regio Zwolle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment aan puzzels van Zwolle.

 

“Door Puzzels van Zwolle te schenken associeren mijn relaties, mijn bedrijf meteen met de stad Zwolle”

Een relatiegeschenk uit uw eigen stad of de stad waar uw bedrijf gevestigd is meer dan alleen een cadeau; het is een onmisbaar onderdeel van iedere marketing! Door uw relaties een passend relatiegeschenk te schenken, werkt u aan uw naamsbekendheid en versterkt u uw imago. Zo creëert u goodwill en ontstaat er een positieve associatie bij uw bedrijf. StedenPuzzels biedt verschillende soorten puzzels aan als relatiegeschenk Zwolle.

Assortiment

De Peperbus

Uw relatie beleeft ongeëvenaard puzzelplezier met deze mooi puzzel van Zwolle. De puzzel bestaat uit 120, 500 of 1000 stukjes die samen een schitterend plaatje van de Peperbus van Zwolle vormen. Daarnaast ziet uw relatie de prachtige binnenstad vanuit een nieuwe perspectief. 

€34,95

Meer dan 5? Neem contact op

De Grote Markt

De grote markt in Zwolle is een iconisch en wordt gezien als een van de oudste delen van de stad en ligt op de plek waar vroeger een doorwaadbare plaats, in het riviertje de Grote Aa, was.  De puzzel bestaat uit 120, 500 of 1000 stukjes die samen een schitterend plaatje van de monumentale panden van Zwolle vormen. 

€34,95

Meer dan 5? Neem contact op

Luchtfoto

Zwolle vanuit een nieuw en verfrissend perspectief! Spot u uw bedrijf al? De puzzel bestaat uit 120, 500 of 1000 stukjes die samen een schitterend plaatje van de binnenstad van Zwolle vormen. 

€34,95

Meer dan 5? Neem contact op

Sassenpoort

De Sassenpoort in de stadsmuur van Zwolle werd gebouwd eind van de 14de en begin van de 15e eeuw als onderdeel van de stadsverdedigingswerken. De puzzel bestaat uit 120, 500 of 1000 stukjes die samen een schitterend plaatje van de sassenpoort van Zwolle vormen. 

€34,95

Meer dan 5? Neem contact op

Contact

Voor al uw vragen

info@stedenpuzzels.nl